Veiligheid

Veiligheidstrainingen

Veiligheid op het werk draait niet alleen om het gebruik van veilige gereedschappen en machines, maar ook om het veilig gedrag van de werknemer. Hier zijn werkgever en werknemer samen verantwoordelijk voor. Veilig gedrag onder werknemers moet gestimuleerd worden, vandaar dat wij een unieke veiligheidstraining in volledige e-learning vorm aanbieden. Deze zelfstandig te doorlopen training is niet een éénmalige actie, maar een continue creëren van veiligheidsbewustzijn door het inzetten van de ‘MemoTrainer-app’.

Werknemers lopen kans op een bedrijfsongeval, omdat er nog te vaak onveilig gewerkt wordt. Mensen komen op het werk in aanraking met bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen, hoge geluidsniveaus, fysieke belasting, alleen werken of werken op grote hoogte. Deze risico’s kunnen leiden tot ongevallen, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. Jaarlijks vinden 250 duizend arbeidsongevallen plaats met letsel en verzuim, onder andere 82 met een dodelijke afloop. Risicovolle sectoren zijn de bouw, metaal, transport en logistiek, horeca en landbouw.

Veiligheid en veilig gedrag op de werkvloer is belangrijk, daarom is het belangrijk om uw personeel met veiligheidstrainingen of opleidingen te scholen. Hebben wij hiermee uw nieuwsgierigheid gewekt, evenals uw interesse? Neem dan contact met ons op door middel van de formulieren op de productpagina’s of bel ons via
088 – 088 4700. U kunt ons anderzijds ook altijd even mailen naar info@gbt-opleidingen.nl.

Waarom GBT OPLEIDINGEN?

  • Specialist in maatwerk opleidingen
  • Maximale aansluiting bij de praktijk
  • Expert op subsidie gebied
  • Hoog slagingspercentage
  • Hoge klantwaardering

Wij gaan voor

%

Tevredenheid