Selecteer een pagina

Deelnemers aan het woord

Deelnemers aan het woord: Evaluatie eerste online variant praktisch leidinggeven

Op 12 maart 2021 was de eerste online variant van de training Praktisch Leidinggeven. De training, die onder de NL Leert Door subsidie valt, werd eerder al fysiek aangeboden.

Aan het eind van de training werd aan de groep gevraagd om het evaluatieformulier in te vullen, om op deze manier een beeld te krijgen hoe de online variant ervaren wordt. De evaluaties willen wij graag met u delen, zodat er meer inzicht komt in de ervaringen van de deelnemers. Aan deze training hebben 10 personen deelgenomen. De deelnemers hadden bij de evaluatie de keuze uit vijf antwoorden: zeer weinig, weinig, gemiddeld, veel, zeer veel.

Leerzaam

De deelnemers waren erg positief over de nieuwe kennis en vaardigheden die zij opgedaan hebben bij de training. 40% gaf aan dat ze veel nieuwe kennis en vaardigheden hebben opgedaan. 60% gaf zelfs aan dat dit zij erg veel nieuwe kennis en vaardigheden hebben geleerd.

Verwachtingspatroon

Aan de deelnemers werd ook gevraagd in hoeverre de training overeenkwam met de verwachtingen die de deelnemer had aan het begin van de training. De training heeft de verwachtingen zeker waargemaakt van de deelnemers. 70% gaf aan dat de verwachtingen overeenkomen met het beeld dat zij voor de training hadden. 30% geeft zelfs aan dat dit precies was wat ze ervan hadden verwacht.

Online maar toch interactief

Ondanks dat dit de eerste online variant van de training was, waren de deelnemers positief te spreken over de actieve en afwisselende werkvormen. 90% van de deelnemers vond dat er voldoende actieve en afwisselende werkvormen werden toegepast.

Welke feedback gaven de deelnemers ons?

“Super trainer! Zou van deze trainer graag nog meer trainingen willen volgen”

 

“De trainer zijn energie en hoe hij dingen uitlegt, is echt goed en komt vriendelijk over, houden zo!”

 

“Hartstikke fijne leraar die goed (mijn) aandacht erbij kon houden”

Tevreden deelnemers!

De deelnemers werd de vraag voorgelegd hoe waarschijnlijk het is dat ze de training zouden aanbevelen aan een vriend of collega (op een schaal van 1 tot 10).

Alle deelnemers gaven antwoord met een 8 of hoger! Dit levert een NPS score op van 60, en hier zijn wij heel trots op!

Uit het evaluatieformulier kunnen wij concluderen dat de eerste online variant van de training Praktisch Leidinggeven een groot succes was! Wij zijn ervan overtuigd dat we deze groep met beginnende leidinggevenden verder hebben kunnen helpen. Namens GBT Opleidingen willen we de deelnemers bedanken voor de inzet tijdens de training.