Deelnemers aan het woord

Deelnemers aan het woord: Evaluatie Praktisch leidinggeven op de werkvloer 2020

Op 18 februari 2020 was de startdatum voor de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer in Venlo. De deelnemers zijn aangemeld via de zoek-en-boek pagina op onze website. Het gaat om een samengestelde groep met medewerkers vanuit verschillende bedrijven.

Aan het eind van de laatste trainingsdag werden er evaluatieformulieren uitgedeeld en ingevuld. Deze evaluaties willen wij graag met u delen, zodat er meer inzicht komt in de ervaringen van de deelnemers. De deelnemers hebben de keuze uit vijf antwoorden; zeer slecht, slecht, gemiddeld, goed en uitstekend.

Nieuwe kennis in de praktijk

Wij vragen ons na een training altijd af of een deelnemer de nieuwe kennis in de praktijk kan toepassen. Ons doel is namelijk om deelnemers echt iets nieuws mee te geven wanneer ze weer de werklvoer op gaan. De algemene reactie was lovend en we kregen mooie quotes terug, zoals:

“Ik heb tussen de lesdagen door al meteen dingen toegepast op de training en ik kan beter omgaan met conflicten.”

E-learning als aanvulling

Buiten de lesdagen besteden deelnemers gemiddeld 5 uur aan de training. Deze tijd zit bijvoorbeeld in de bijhorende e-learning voor praktisch leidinggeven op de werkvloer. De deelnemers ervaren de e-learning achteraf gemiddeld als een fijne aanvulling op de fysieke training. Het platform is duidelijk ingericht en makkelijk te gebruiken.

“Ik heb de e-learning met veel plezier doorlopen.”

Herman praktisch leidinggeven op de werkvloer 2020

Herman de Rijk geeft de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer in Venlo, februari 2020

De Sfeer en aanbevelingen

Zoals verwacht werd de sfeer opnieuw als uitstekend ervaren. Deelnemers zijn vooral te spreken over ‘de sympathieke trainer’ Herman de Rijk.

De kans dat de deelnemers van deze training praktisch leidinggeven de training aan anderen zouden aanbevelen is groot.

“Bijzonder om met een groep onbekenden buiten de comfortzone te gaan. Zeer positief over de training én trainer.”