Deelnemers aan het woord

Deelnemers aan het woord: Evaluatie Praktisch leidinggeven op de werkvloer najaar-2020

Op 7 oktober 2020 was de startdatum voor de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer in Venlo. De deelnemers zijn aangemeld via de zoek-en-boek pagina op onze website. Het gaat om een samengestelde groep met medewerkers vanuit verschillende bedrijven.

Aan het eind van de laatste trainingsdag werden er evaluatieformulieren uitgedeeld en ingevuld. Deze evaluaties willen wij graag met u delen, zodat er meer inzicht komt in de ervaringen van de deelnemers. De deelnemers hebben de keuze uit vijf antwoorden; zeer slecht, slecht, gemiddeld, goed en uitstekend. de groepsgrootte was 8 deelnemers.

De sfeer

Naast de inhoud van de trainingen is de sfeer tijdens de training altijd van belang. Wij doen ons uiterste best om, telkens weer, een goede sfeer tijdens de trainingen te verzorgen. 5 Deelnemers  vinden de sfeer tijdens onze trainingen goed en 3 deelnemers vinden de sfeer uitstekend.

“Waren zeer leerzame dagen, heb voldoende handvaten aangereikt gekregen. Enthousiaste docent,  veel kennis van zaken, was leuk en leerzaam.”

Eigen inbreng

Tijdens de training is veel ruimte voor eigen inbreng door het gebruik van interactieve praktijkvoorbeelden die worden begeleid door onze trainer, die de kwaliteit en het niveau van de training waarborgt. Deze praktijkvoorbeelden zijn vooral gericht op het toepassen van de geleerde stof. 6 deelnemers vinden dat er veel ruimte wordt gemaakt voor eigen inbreng tijdens de trainingen en 2 deelnemers vinden zelfs dat er zeer veel ruimte is.

“Prettig in kleine groep, veel eigen cases, uitstapjes naar andere theorie mogelijk.”

 

E-learning

De opmaak van de training praktisch leidinggeven op de werkvloer is  een combinatie van e-learning modules, en lessen op de werkvloer. Het e-learning programma sluit goed aan op de training en geeft extra aanvulling op de huidige kennis. De kwaliteit van de e-learning wordt door 50% goed ervaren.

Kwaliteit

We vroegen deelnemers over de kwaliteit van de training. Het niveau van de training werd als goed ondervonden door het merendeel van de deelnemers met een goede aanvulling op de huidige kennis. De trainer behoudt een goed tempo om de aandacht van de deelnemers vast te houden.

”Zeer informatief wat ik heel goed kan toepassen  op mijn werk.”

Concluderend

De uitslag van de evaluaties is zeer positief. Wij zijn ervan overtuigd dat we deze groep met beginnende leidinggevenden verder hebben kunnen helpen. Dit geeft ons goede moed om de volgende leidinggeven op de werkvloer training te starten, samen met onze trainers!