Leersnacks is hét platform waar je onbezorgd kleine leermodules tot je kunt nemen. De modules zijn samengesteld door experts in ieders vakgebied of onderwerp, waardoor je niet meer het internet af hoeft te struinen naar de juiste of beste informatie.

Gratis leersnacks

Speciaal voor de medewerkers van onze klanten bieden wij 26 kleine behapbare leersnacks aan. Gebruikers kunnen onbezorgd, zonder gevolgd te worden, op ieder device door het platform navigeren. De leersnacks zijn ingedeeld in verschillende thema’s en hebben altijd dezelfde opbouw.

6 thema’s

26 leersnacks

Communicatie en leidinggeven

5 leersnacks 

Continu verbeteren

5 leersnacks

Elektro

5 leersnacks

Leefstijl

3 leersnacks

Food

5 leersnacks

Veilig werken

3 leersnacks

Opbouw van leersnacks

Introductie

Ieder onderwerp/leersnack start met een korte introductie van ongeveer 200 woorden. Deze uitleg wordt begeleid door een toepasselijke introductievideo. Na het lezen van deze introductie kun je verder naar de leersnack.

Leersnack

De leersnack bevat de kern van het onderwerp. Deze inhoud is samengesteld door een expert op het gebied van het desbetreffende onderwerp. Vaak is de leersnack opgedeeld in een aantal hoofdstukken met afbeeldingen.

Video's

De videomodule bevat een maximum aantal van vier relevante video’s over het onderwerp. Je kunt de video’s tegelijkertijd afspelen of pauzeren, zodat het makkelijk is om aantekeningen te maken.

Test jezelf

Nu is het tijd om je kennis te toetsen tijdens deze ‘test jezelf’ module. Ieder onderwerp bevat een aantal vragen die beantwoord kunnen worden na het doorlopen van de leersnack. Succes!

Keep it simple; altijd dezelfde opbouw

Iedere leersnack start met een korte introductie en een video. Vervolgens wordt de inhoud van het onderwerp toegelicht in de leersnack. De videomodule bevat een aantal relevante video’s over het desbetreffende onderwerp. Afsluitend kunnen gebruikers per leersnack een toets maken om de kennis te toetsen!

 

Ook toegang krijgen tot onze gratis leersnacks?

Word dan klant van GBT Opleidingen