Maak kennis met Kevin

Maak kennis met Kevin!

Mijn naam is Kevin Gerards, ik ben negentien jaar oud en sinds 15 september 2020 ben ik stagiair marketing bij GBT Opleidingen. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan de komende periode!

Opleidingen

Sinds september ben ik officieel begonnen met mijn derde jaar van een International Marketing studie aan de Fontys International Business School te Venlo. Hier heb ik kennisgemaakt met de vele aspecten die marketing zo interessant maken, zoals: SEO, contentmarketing en marketingstrategie. In het derde jaar staat een doelgerichte marketing stage op de planning. Via connecties op school ben ik in aanraking gekomen met Niels Dirix, marketingmanager bij GBT Opleidingen en OVD Opleidingen, en ben ik, na een kort kennismakingsgesprek, al snel begonnen binnen het marketingteam.

Hobby’s

Naast marketing heb ik natuurlijk ook andere hobby’s. Ik ben weg van cinema en kijk het liefst in de avond een film. Ik luister veel naar muziek en heb daarom mijn Spotify catalogus al flink uitgebreid. In het weekend ben ik het liefste op pad met vrienden, maar soms trek ik me helemaal terug en speel een videogame.

Stageopdracht

De komende drie maanden ga ik aan de slag om het marketingteam bij GBT Opleidingen te ondersteunen in de dagelijkse marketingactiviteiten. Ik wil zo veel mogelijk leren over online marketing en ik kijk ernaar uit om in aanraking te komen met alle praktische marketinginstrumenten waar GBT Opleidingen mee werkt.