Selecteer een pagina

NL leert door met GBT Opleidingen

Maak uw keuze

Particulieren/individueel

Bekijk de 10 gratis korte trainingen en schrijf jezelf in!

Bedrijven

Bekijk de 11 gratis incompany trainingen en meld uw werknemers aan!

NL Leert door met GBT Opleidingen

Het Ministerie van SZW heeft GBT Opleidingen als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidie kan GBT Opleidingen kosteloos meer dan 3.450 scholingstrajecten aanbieden.

Deelnemers kunnen hierdoor bij GBT Opleidingen kiezen voor een gratis kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt tussen de € 675,- en de € 1.475,-, maar door de subsidie vanuit het Ministerie van SZW kan GBT Opleidingen deze trainingen dit jaar volledig gratis aanbieden. Het betreft onder anderen trainingen op het gebied van: effectief communiceren op de werkvloer, praktisch leidinggeven op de werkvloer, basiscursus elektro en technisch/zakelijk Engels.

De trainingen zijn een unieke combinatie van online leren, theorielessen en praktijkopdrachten. Een ideale manier om kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo blijft de werknemer wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. De training is een eerste stap om zich te versterken op de arbeidsmarkt.

Om deel te nemen aan een training, hoef je je alleen maar aan te melden bij GBT Opleidingen en wij handelen verder de administratie af. Het aantal scholingstrajecten dat GBT Opleidingen kosteloos kan aanbieden is beperkt. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, wees er dus op tijd bij (OP=OP).

We bieden de trainingen in drie verschillende vormen aan; voor een groep medewerkers binnen een bedrijf, online of via open inschrijving op diverse locaties in Nederland.