NL leert door met GBT Opleidingen

Maak uw keuze

Particulieren/individueel

Bekijk de 10 gratis korte trainingen en schrijf jezelf in!

Bedrijven

Bekijk de 11 gratis incompany trainingen en meld uw werknemers aan!

NL Leert door met GBT Opleidingen

Het Ministerie van SZW heeft GBT Opleidingen als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidie kan GBT Opleidingen kosteloos meer dan 3.000 scholingstrajecten voor de industriële, logistieke en technische sector aanbieden.

Deelnemers kunnen hierdoor bij GBT Opleidingen kiezen voor een gratis kortdurende training om een specifieke vaardigheid te leren of om een vakgerichte bijscholing te volgen. De reguliere prijs van de trainingen bedraagt tussen de € 675,- en de € 1.475,-, maar door de subsidie vanuit het Ministerie van SZW kan GBT Opleidingen deze trainingen nu tijdelijk volledig gratis aanbieden. Het betreft onder anderen trainingen op het gebied van: basis tekeninglezen werktuigbouwkunde, effectief communiceren op de werkvloer, mentor training, ontwerpen en ontwikkelen van werkinstructies, praktisch leidinggeven op de werkvloer.

De trainingen zijn een unieke combinatie van online leren, theorielessen en praktijkopdrachten. Een ideale manier om kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo blijft de werknemer wendbaar, productief en duurzaam inzetbaar. De training is een eerste stap om zich te versterken op de arbeidsmarkt.

Om deel te nemen aan een training, hoef je je alleen maar aan te melden bij GBT Opleidingen en wij handelen verder de administratie af. Het aantal scholingstrajecten dat GBT Opleidingen kosteloos kan aanbieden is beperkt. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, wees er dus op tijd bij.

Voor het NL Leert Door traject maken wij gebruik van meerdere traininglocaties verspreid over Nederland. De trainingen zijn ook online te volgen!