Basistraining Techniek Food

Algemene info

Binnen de foodindustrie worden veel processen geautomatiseerd aangestuurd en geregeld. Dit vergt een ander level van technische kennis van uw operators. Door de basis technische kennis van de verschillende componenten, de aansturing daarvan én de samenhang daartussen te leren, zijn zij beter in staat de processen te begrijpen. Dat maakt dat ze eerder afwijkingen kunnen herkennen en kunnen lokaliseren. Dat leidt weer tot pro-actiever handelen bij storingen. 

Een must voor elke operator!

Doelgroep

Operators binnen de Foodindustrie met voldoende basiskennis op bedienend vlak.

Vooropleiding

Geen (technische) vooropleiding vereist.

Opzet

Tijdens de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Pompen en appendages
  • Hydrauliek
  • Pneumatiek
  • Aandrijftechniek
  • Sensoren en opnemers
  • Uitvoerende en corrigerende organen
  • PLC besturing & besturingskringen
  • Regelaars en regelkringen

Uitvoeringsvorm

Naast de theoretische behandeling van de onderwerpen zal een deel bestaan in de vorm van praktijkopdrachten, die de deelnemers samen met de trainer op de vloer zullen uitvoeren. Op die manier wordt de eigen praktijk meteen gekoppeld aan de geleerde theorie

Voorafgaand aan de training zal de trainer samen met u bepalen welke bedrijfsspecifieke zaken in de training extra benadrukt moeten worden. Deze specifieke items zullen worden verweven met de basisstructuur van onze training zodat het geleerde perfect aansluit bij uw praktijk.

Locatie

Incompany.

Resultaat

Bij het voldoende score van een aantal toetsvragen krijgt de deelnemer een certificaat. Dit certificaat wordt geprint op een vooraf ingesteld en afgesproken template c.q. format.

Deelnemers

Minimaal 4 deelnemers.

Duur

4 dagen.

Prijsstelling

  • € 1.475,- per deelnemer
  • Bij 6 deelnemers, of meer, wordt een korting geboden van 15% over de totaalprijs

Prijsstelling is inclusief:

  • Kennismakingsgesprek trainer met de opdrachtgever, bedrijfsrondleiding en voorbereiding uitvoering training.
  • Cursusmap / trainingsmateriaal per deelnemer.
  • Uitvoering cursus of training.
  • Eindgesprek met de opdrachtgever na laatste trainingsmoment.
  • Deelnemersevaluatie en terugkoppeling aan opdrachtgever.
  • Persoonscertificaat opmaak en verzending.
  • Reiskosten en -tijd trainer.

Prijsstelling is exclusief:

  • 21% BTW

Veelgestelde vragen over deze opleiding

Waarom trainingen en/of cursussen bij GBT Opleidingen?
  • Trainingsmaterialen worden in de looks-en-feels aangepast voor het bedrijf
  • De training is altijd afgestemd op de werksituatie van de deelnemers
  • Zeer ervaren praktijktrainers op dit vakgebied
  • Preselectie van de in te zetten trainer door het bedrijf
  • State-of-the-art trainingsmateriaal
  • Deelnemers krijgen bij afronding een certificaat
  • Op iedere bedrijfslocatie in Nederland of België mogelijk
  • Dagdeel: ochtend, middag of avond mogelijk
Kan ik subsidie aanvragen voor deze training/cursus?

Bent u een A+O Metalektro, OOM of WijTechniek lidbedrijf?

Dan is de kans groot dat u subsidie of vergoedingen kunt aanvragen!

Bij vragen over subsidie of branchevergoedingen kunt u altijd naar onze expert Eric Hoff bellen via 06-57832657.

Maak kennis met Kevin

Maak kennis met Kevin! Mijn naam is Kevin Gerards, ik ben negentien jaar oud en sinds 15 september...

Stel uw vraag of plan een gratis kennismakingsgesprek

088 – 088 4700 | info@gbt-opleidingen.nl

Meer informatie over Basistraining Techniek Food- en procesindustrie