Gecertificeerd Logistiek Medewerker

Gecertificeerd Logistiek Medewerker

Wij bieden u een unieke mogelijkheid om een nieuwe logistiek medewerker snel, vakbekwaam, veilig en gecertificeerd aan de slag te laten gaan bij een logistiek bedrijf. Dit programma is speciaal voor zij-instromers of beginnende logistiek medewerkers ontwikkeld. Het programma is volledig individueel in te plannen zodat niet hoeft te worden gewacht op een startmoment! Gegarandeerde start dus!

Doelgroep

Zij-instromers of beginnende logistiek medewerkers.

Vooropleiding

Een specifieke vooropleiding is niet vereist. Basis beheersing van de Nederlandse taal is nodig.

Opzet

DEZE 5 ONDERDELEN ZITTEN IN ONS CURSUSPAKKET:

1. Vakbekwaam werken in de Logistiek
Een compleet e-learning programma (23 onderwerpen) met daarin alle aspecten op het logistieke vlak. Dit attractieve programma wordt zelfstandig doorlopen onder begeleiding van een trainer op afstand. Het programma biedt theorie, oefenvragen en veel filmmateriaal om de basis van het logistieke proces aan te leren. Deze cursus is in ongeveer 40 uur te doorlopen. Het programma wordt afgesloten met een examen van 40 vragen, op 1 van de vele beschikbare locaties in Nederland. De cursist kan zelf bepalen waar en wanneer hij dit examen wil maken.

2. Heftruck
Een volledige 2-daagse heftruckcursus (incl. 10 uur rijtijd) op diverse locaties in Nederland. Ook hier geldt dat de deelnemer zelfn kan bepalen waar en wanneer hij dit wil uitvoeren. Deze cursus wordt afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. De cursist ontvangt een wettelijk erkend heftruckcertificaat met een geldigheidsduur van 5 jaar. Tevens krijgt hij als bonus een certificaat voor de elektropallettruck en stapelaar!

3. BHV
Een BHV cursus. Deze cursus bestaat uit een 1-daagse training waarbij de cursist leert om de professionele hulpverlener te assisteren en eerstelijns hulp te bieden op het vlak van brandbestrijding en elementen van EHBO. Aanvullend op deze cursus krijgt de cursist een e learning programma aangeboden om de theorie en praktijkoefeningen nog eens door te nemen.

4. VCA
Een VCA e-learning programma om op het veiligheidsvlak voldoende basiskennis te verkrijgen. Dit programma wordt ook afgesloten met een examen op 1 van onze vele locaties in Nederland. Bij het behalen van het examen verkrijgt de cursist een wettelijk erkend certificaat met een geldigheidsduur van 10 jaar!

5. ‘Arbeidsmotoriek en Leefstijl’
Als extra onderdeel bieden we een interactief e-learning programma aan. Dit programma is in 1 uur zelfstandig te doorlopen. Een bewegingsexpert neemt de cursist mee in hoe juist te bewegen tijdens logistieke handelingen en richtlijnen rondom leefstijl. Door het inzetten van dit programma werkt de cursist aan duurzame inzetbaarheid.

Uniek

• Geen vooropleiding nodig
• Gegarandeerd en direct starten
• Individueel programma
• Snel te doorlopen (< 1 maand is mogelijk)
• Coach op afstand bij vragen
• Begeleiding bij plannen van examens
• Gecertificeerd programma!

Prijsstelling

€1.875,- per deelnemer.

Subsidies en branchevergoedingen

Voor ons trainingsaanbod is in veel gevallen een vergoeding mogelijk vanuit uw eigen Opleidings- en Ontwikkelfonds. Daarnaast is voor MBO-BBL opleidingen voor bedrijven de ‘Subsidie Prakijkleren’ van toepassing. Voor meer informatie over deze vergoedingen en subsidies klikt u hier.

Meer informatie?

gilde_bt_logoBel of mail met één van onze opleidingsadviseurs!
Tel: 077 – 320 2006
E-mail: bedrijfsopleidingen@gilde-bt.nl

Ja, ik vind dit interessant

%

service gericht

%

Tevredenheid

Waarom GBT OPLEIDINGEN?

  • Specialist in maatwerk opleidingen
  • Maximale aansluiting bij de praktijk
  • Expert op subsidiegebied
  • Hoog slagingspercentage
  • Hoge klantwaardering