Pre- & Onboarding

Pre- & Onboarding

Introductieprogramma | Pre- & Onboarding

Wij ontwikkelen Pre- & Onboarding programma’s voor uw nieuwe medewerkers. De eerste stap is pre-boarding. Dit is alles dat een medewerker kan worden meegegeven ter voorbereiding om de eerste werkdag veilig te starten.

Onboarding wordt ook wel de socialisatie van nieuwe medewerkers genoemd. Dit gaat verder dan een eenvoudige introductie tot de werkvloer. Elke organisatie heeft een andere structuur, waardoor een introductieprogramma moet zijn verankerd in alle onderdelen. In dit traject is veel aandacht voor praktische zaken, zodat werknemers goed hun werk kunnen doen. Onboarding gaat niet alleen over de praktische zaken, maar ook over de bedrijfscultuur. De visie en missie van de organisatie komt sterk terug, waardoor nieuwe medewerkers kennis maken met de beleidsvoering.  

GBT Opleidingen biedt een generiek, op maat aanpasbaar, attractief, zelfstandig te doorlopen kort e-learningprogramma met toetsing. Dit doen we om zeker te zijn dat de belangrijkste bedrijf- en veiligheidsaspecten goed zijn begrepen, voordat uw nieuwe medewerker start met werken. Een verder introductieprogramma, eventueel met een bedrijfsfilm, kan op maat worden ontwikkeld. Heeft u een introductieprogramma nodig voor uw organisatie of wilt u meer informatie over de mogelijkheden; mail ons naar info@gbt-opleidingen.nl of bel ons via 088 088 4700.

Pre- & Onboarding

Waarom GBT OPLEIDINGEN?

  • Specialist in maatwerk opleidingen
  • Maximale aansluiting bij de praktijk
  • Expert op subsidie gebied
  • Hoog slagingspercentage
  • Hoge klantwaardering

Wij gaan voor

%

Tevredenheid