Selecteer een pagina

Subsidies en Branchevergoedingen

Subsidies & branchevergoedingen

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende regelingen die gelden voor onze trainingen, opleidingen en cursussen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 088 – 088 4700.

Subsidies

Voor MBO-BBL opleidingen is voor bedrijven de ‘Subsidie Praktijkleren’ van toepassing. Voor uw gemak heeft Gilde-BT  de tool Praktijkleren ontwikkeld. Hiermee kunt u op een handige manier uw subsidies aanvragen, beheren en administreren. Bij interesse, neem contact met ons op.

NL Leert Door
Het Ministerie van SZW heeft GBT Opleidingen als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidie kan GBT Opleidingen kosteloos 2.000 scholingstrajecten voor de industriële, logistieke en technische sector aanbieden. 

Om deel te nemen aan een training, hoef je je alleen maar aan te melden bij GBT Opleidingen en zij handelen verder de administratie af. Het aantal scholingstrajecten dat GBT Opleidingen kosteloos kan aanbieden is beperkt op 2.000. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, wees er dus op tijd bij.

Bekijk hier het aanbod voor NL Leert Door.

Branchevergoedingen

Verschillende Opleidings- en Ontwikkelfondsen bieden vergoedingen om de kosten van onze opleidingen, cursussen en trainingen (gedeeltelijk) te dekken. Hieronder ziet u een doorverwijzing naar de belangrijkste (Blue Collar) fondsen en relevante vergoedingen. Als uw sectorfonds er niet bij staat of u als u hierover vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. We zoeken het graag voor u uit.

OOM (kleinmetaal)
A&O Metalektro (grootmetaal)
Colland (agrarisch)
DOORZAAM (uitzendbranche)
WijTechniek (installatie)
SOL (levensmiddelen)
SOOB (transport & logistiek)