Subsidies en Branchevergoedingen

Subsidies & branchevergoedingen

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende regelingen die gelden voor onze trainingen, opleidingen en cursussen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 088 – 088 4700.

Subsidies

Voor MBO-BBL opleidingen is voor bedrijven de ‘Subsidie Praktijkleren’ van toepassing. Voor uw gemak heeft Gilde-BT  de tool Praktijkleren ontwikkeld. Hiermee kunt u op een handige manier uw subsidies aanvragen, beheren en administreren. Bij interesse, neem contact met ons op.

Vanuit Limburgse ontwikkelings- en investeringsmaatschappij (LIOF) is er, voor bedrijven in de agrofood in Limburg, een subsidie voor innovatieprojecten van toepassing in de vorm van een advies.

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb. Deze regeling noemen ze de SLIM-Subsidie.

Branchevergoedingen

Verschillende Opleidings- en Ontwikkelfondsen bieden vergoedingen om de kosten van onze opleidingen, cursussen en trainingen (gedeeltelijk) te dekken. Hieronder ziet u een doorverwijzing naar de belangrijkste (Blue Collar) fondsen en relevante vergoedingen. Als uw sectorfonds er niet bij staat of u als u hierover vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. We zoeken het graag voor u uit.

OOM (kleinmetaal)
A&O Metalektro (grootmetaal)
Colland (agrarisch)
DOORZAAM (uitzendbranche)
OTIB (installatie)
SOL (levensmiddelen)
SOOB (transport & logistiek)