Subsidies en Branchevergoedingen

Subsidies & branchevergoedingen

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende regelingen die gelden voor onze trainingen, opleidingen en cursussen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 088 – 088 4700.

Subsidies

Voor MBO-BBL opleidingen is voor bedrijven de ‘Subsidie Praktijkleren’ van toepassing. Voor uw gemak heeft Gilde-BT  de tool Praktijkleren ontwikkeld. Hiermee kunt u op een handige manier uw subsidies aanvragen, beheren en administreren. Bij interesse, neem contact met ons op.

NL Leert Door

Het Ministerie van SZW heeft GBT Opleidingen als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidies kan GBT Opleidingen kosteloos meer dan 2.750 scholingstrajecten aanbieden.

We bieden de trainingen in drie verschillende vormen aan; voor een groep medewerkers binnen een bedrijf, online of via open inschrijving op diverse locaties in Nederland.

Bekijk hier het aanbod voor NL Leert Door.

Branchevergoedingen

Verschillende Opleidings- en Ontwikkelfondsen bieden vergoedingen om de kosten van onze opleidingen, cursussen en trainingen (gedeeltelijk) te dekken. Hieronder ziet u een doorverwijzing naar de belangrijkste (Blue Collar) fondsen en relevante vergoedingen. Als uw sectorfonds er niet bij staat of u als u hierover vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. We zoeken het graag voor u uit.

OOM (kleinmetaal)
A&O Metalektro (grootmetaal)
Colland (agrarisch)
DOORZAAM (uitzendbranche)
WijTechniek (installatie)
SOL (levensmiddelen)
SOOB (transport & logistiek)