Subsidies en Branchevergoedingen

Subsidies & branchevergoedingen

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende regelingen die gelden voor onze trainingen, opleidingen en cursussen. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via 088 – 088 4700.

Subsidies

Voor MBO-BBL opleidingen is voor bedrijven de ‘Subsidie Praktijkleren’ van toepassing. Voor uw gemak heeft Gilde-BT  de tool Praktijkleren ontwikkeld. Hiermee kunt u op een handige manier uw subsidies aanvragen, beheren en administreren. Bij interesse, neem contact met ons op.

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb. Deze regeling noemen ze de SLIM-Subsidie.

Branchevergoedingen

Verschillende Opleidings- en Ontwikkelfondsen bieden vergoedingen om de kosten van onze opleidingen, cursussen en trainingen (gedeeltelijk) te dekken. Hieronder ziet u een doorverwijzing naar de belangrijkste (Blue Collar) fondsen en relevante vergoedingen. Als uw sectorfonds er niet bij staat of u als u hierover vragen heeft neem dan gerust contact met ons op. We zoeken het graag voor u uit.

OOM (kleinmetaal)
A&O Metalektro (grootmetaal)
Colland (agrarisch)
DOORZAAM (uitzendbranche)
OTIB (installatie)
SOL (levensmiddelen)
SOOB (transport & logistiek)