SLIM subsidieregeling tot € 25.000,-

SLIM subsidieregeling (tot € 25.000,- voor MKB bedrijven)

EEN BEDRIJFSSCHOOL OPZETTEN

Wat is de slim-subsidie?

Met de SLIM-subsidie wil de overheid leren en ontwikkelen van medewerkers in het MKB stimuleren. Voor dit doel is jaarlijks 48 miljoen gereserveerd. Per MKB bedrijf is een subsidie van € 25.000,– mogelijk.

Slim-subsidie: vraag SNEL AAN!

Eindelijk een werkplekgerichte interne ‘bedrijfsschool’ opzetten? Doe het samen met GBT Opleidingen en de SLIM-subsidie.

De SLIM-subsidie is de uitgelezen kans om dit nu aan te pakken! Het vraagt wel om snel handelen, want de aanvraag voor deze ronde dient tussen 1 september tot en met 30 september 2020 ingediend te worden. GBT Opleidingen helpt u hier graag bij.

TIP!

GBT Opleidingen heeft een unieke aanpak die leidt tot een succesvolle opzet en implementatie van uw bedrijfsschool. We gaan uit van een volledige coproductie met u en uw medewerkers. Wij vanuit onze expertise, u vanuit uw bedrijfsspecifieke product- en proceskennis. Samen met u maken we het waar!

MOGELIJKE AANLEIDINGEN OM VOOR ONZE UNIEKE AANPAK TE KIEZEN

  • We willen onze medewerkers, snel en goed inwerken.
  • Kennisoverdracht vindt ‘mond tot mond’ plaats, maar dit is te subjectief.
  • We twijfelen of onze medewerkers de machines/lijnen wel écht beheersen.
  • We willen onze medewerkers ‘1 op 1’ kunnen opleiden op hun werkplek.
  • Wie kan ons helpen met het opzetten van een werkplekgerichte bedrijfsschool?

Resultaat

Snel, efficiënt en -vooral- volgens best practice aantoonbaar kwalificeren van (nieuwe) medewerkers op hun werkplek. Het resultaat sluit 100% aan bij wat uw medewerker écht nodig heeft om zijn werk goed te kunnen uitvoeren.

Benieuwd hoe wij dit volgens onze unieke aanpak doen?

We denken graag met u mee hoe u dit het meest SLIM kunt aanpakken. Ook helpen we u met het opstellen van het activiteitenplan en de bijbehorende begroting. Wilt u als bedrijf maximaal gebruik maken van de SLIM-subsidie? Neem dan contact met ons op via 088 – 088 4700 of mail naar info@gbt-opleidingen.nl.

Ja, ik vind dit interessant

[contact-form-7 id=”6639″ title=”Interesseformulier subsidie”]