Trots op onze klanten

26 juli 2021 | GBT Opleidingen

Wij hebben inmiddels 70 bedrijven (met 2.000 deelnemende werknemers) en 1.000 particulieren geholpen aan een gratis training! Begin november 2020 kregen wij de subsidie NL Leert Door gehonoreerd. Wij zijn direct aan de slag gegaan om met een set van gratis trainingen de markt op te gaan.

NL Leert Door

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft GBT Opleidingen als scholingspartner geselecteerd voor de speciale subsidieregeling ‘NL leert door’. Door deze subsidie kan GBT Opleidingen kosteloos meer dan 3.450 scholingstrajecten aanbieden.

Bestaande en nieuwe klanten

Bedrijven waar wij een goede relatie mee hebben kregen afgelopen november als eerste een bericht met ons gratis trainingsaanbod. We wilden bedrijven tijdens deze coronacrisis op de hoogte stellen van deze unieke kans. Tegelijkertijd kregen we door verschillende marketingacties aanmeldingen van nieuwe klanten in Nederland. Bedrijven kunnen met ons contact opnemen om bij ons gratis bedrijfsgroepen van minimaal 8 tot 10 deelnemers af te nemen die wij dan vervolgens op locatie opleiden.

Particulieren

De primaire reactie en eerste intentie die binnen het team werden besproken was dat wij iedereen wilden helpen met deze regeling. Dit betekende dat we ook mensen willen helpen die momenteel werkloos zijn. Wij zijn tientallen trainingsdagen in gaan plannen waar iedereen zich voor kan aanmelden. Zodra mensen in de gaten kregen dat het gratis was en dat er geen kleine lettertjes aan vastzaten, begonnen deze open groepen ook door heel het land vol te lopen.

Mens en organisaties uit alle branches helpen op alle niveaus

Wij zijn een blue-collar opleider die werknemers in de technische, industriële en logistieke branche opleidt. Wij doen dit vaak in incompany vorm op de bedrijfslocatie voor groepen werknemers.

In onze set van gratis trainingen zitten desalniettemin onderwerpen die interessant zijn voor mensen uit andere branches en van alle niveaus. We zien daarom ook een goede mix aan deelnemers die veel van elkaar kunnen leren. Dit wordt ook aangestipt als een van de beste ervaringen tijdens een training; de samengestelde groepen tussen bedrijven of tussen deelnemers van verschillende bedrijven zorgt voor nieuwe leermomenten.

extra gratis plekken

Wij mogen met veel vreugde melden dat wij vlak voor de zomer het nieuws ontvingen een groot aantal nieuwe plekken te mogen verdelen vanuit deze subsidie NL Leert Door. Dit betekent dat er nieuwe groepen gepland staan voor onze 11 gratis korte trainingen in het najaar. Bedrijven kunnen dus ook weer contact met ons opnemen voor het mogelijk starten van een bedrijfsgroep van 8 tot 10 werknemers.

Een selectie van bedrijven die u voorgingen

SSI Schäfer GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen   Snowworld GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen   Toverland GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen   Expeditors GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen   Canon GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen   Convoi GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen   Vos Logistics GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen         Arrow GBT Opleidingen Bedrijfsopleidingen                 

Terug naar het overzicht

Klik hier om terug te gaan naar het nieuwsoverzicht.