BHV - Cursus

BHV - Cursus

Bedrijfshulpverlening

Elk bedrijf is volgens de Arbo-wet verplicht te zorgen voor een goede bedrijfshulpverlening. Hierdoor kan er direct worden ingegrepen tijdens een brand of andere calamiteit. Met een BHV cursus kan veel leed worden voorkomen.

Het aantal bedrijfshulpverleners binnen een bedrijf hangt af van in de eerste plaats de bedrijfsgrootte. In de tweede plaats heeft dit te maken met de risico’s binnen een organisatie. Op basis van een Risico Inventarisatie en Evaluatie wordt vastgesteld hoeveel BHV-ers een bedrijf nodig heeft. Er wordt ook rekening gehouden met de bezoekers die in een pand aanwezig kunnen zijn, aangezien een organisatie hier ook verantwoordelijk voor is.

Zoals gezegd dienen werknemers een BHV cursus te volgen om BHV-er te worden. Bedrijfshulpverleners leren tijdens de cursus om bijvoorbeeld een beginnende brand te bestrijden en om eerste hulp te verlenen.

Kortom, onze BHV-cursussen zorgen ervoor dat uw medewerkers juist kunnen handelen bij noodsituaties. Na afronding van de BHV cursus ontvangen alle deelnemers een officieel NIBHV-certificaat. De BHV-cursussen bieden wij incompany aan, zowel BHV-basiscursus alsook BHV-herhaling.

BHV-cursussen

Waarom GBT OPLEIDINGEN?

  • Specialist in maatwerk opleidingen
  • Maximale aansluiting bij de praktijk
  • Expert op subsidiegebied
  • Hoog slagingspercentage
  • Hoge klantwaardering

Wij gaan voor

%

Tevredenheid