Werkplekleren EMT

De unieke aanpak van GBT Opleidingen

Herkent u dit?

Het verloop in personeel is groot, onze kennis ligt nergens vast en we hebben veel onnodige (ongrijpbare) faalkosten!

Contact

Wilt u meer informatie over wat Werkplekleren EMT uw organisatie kan brengen?

Krachtiger op de werkvloer

Personeel vakbekwaam krijgen en houden is het meest effectief wanneer ze leren op de werkvloer. GBT Opleidingen helpt bedrijven al jaren bij het opleiden en inwerken van het personeel.

Met Werkplekleren EMT (Excellente Medewerker Trainingsaanpak) ontwerpen, ontwikkelen en implementeren wij een bedrijfsbreed op maat gemaakt opleidingsprogramma, dat de processen binnen een bedrijf verbetert.

Vraagstukken uit de praktijk

“Het verloop in personeel is groot en nieuw vakbekwaam personeel is moeilijk te vinden.”
“We hebben veel onnodige (ongrijpbare) faalkosten.”
Veel kennis zit in de hoofden van onze ervaren medewerkers en ligt nergens vast.”
“We hebben geen zekerheid over de inzetbaarheid van ons personeel op bepaalde machines.”
“Medewerkers voeren handelingen uit zonder het geheel van de processen/machines te begrijpen.”
“Hoe kunnen wij ons personeel bedrijfsgericht bijscholen en opleiden?”

1

Kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek gaat een van onze trainingsarchitecten dieper in op wat Werkplekleren EMT uw organisatie kan brengen. In het gesprek met het management gaat het over de huidige situatie, vraagstelling én doelstelling rondom het ontwikkelen van werknemers. Wat moet een werknemer in zijn rol kunnen? Welke kennis en handelingen zijn daarvoor nodig? Dit alles komt ter sprake tijdens het kennismakingsgesprek.

2

Vaststellen opleidingsstructuur

Bij stap twee worden, afhankelijk van de behoeftes die voortkomen uit het kennismakingsgesprek, op machine, functie en/of afdelingsniveau de deelprocessen vastgesteld. Verder worden de taken en skills van een werknemer op de werkplek gedefinieerd. Hieruit ontstaat een opleidingsplattegrond die richting geeft aan het Werkplekleren traject. Wanneer bovenstaande aspecten in kaart zijn gebracht worden de leerdoelen opgesteld.

3

Ontwikkelen lesmateriaal

Aan de hand van de basis die gelegd is bij stap twee, worden er nu lesmaterialen ontwikkeld. GBT Opleidingen laat u de keuze wie het lesmateriaal gaat ontwikkelen: u, GBT Opleidingen of in samenwerking. Het lesmateriaal kan in verschillende vormen worden aangeboden, zoals: e-learning, film, hardcopy of in de vorm van blended learning.

4

Implementatie werkplekleren

Wanneer alle lesmaterialen zijn ontwikkeld wordt overgegaan op het implementeren hiervan. Binnen uw bedrijf worden mentoren vastgesteld, die de kwaliteit van de implementatie waarborgen. Wij adviseren het management, begeleiden de opleidingsorganisatie bij de implementatie en zorgen voor borging van de opleidingsactiviteiten. De mentoren worden hierin altijd getraind en begeleid.

Lees hieronder welke voordelen Werkplekleren EMT u kan bieden!

De voordelen van werkplekleren emt

Verbetert de processen in uw bedrijf | Vakbekwame, op maat opgeleide werknemers | Vermindering van faalkosten | Opleidingen die direct toepasbaar zijn | Kennis en kunde van uw bedrijf gewaarborgd.

Meer informatie over de methodiek achter onze werkwijze?

Afbeelding brochure emt pagina

Neem contact met ons op

Heeft u vragen na het lezen van bovenstaande informatie of wilt u een kennismakingsgesprek plannen?
Laat het ons weten via onderstaand formulier en wij nemen direct contact met u op!