Wist u dat?!

Wist u dat?! #2

Om de twee maanden zal er een blog gepubliceerd worden met drie relevante ontwikkelingen. Deze editie is er plaats gemaakt voor
aanpassingen aan de website, leren met beelden en populaire trainingen in Nederland.

Subsidies en branchevergoedingen

Verschillende opleidings- en ontwikkelfondsen bieden vergoedingen om de kosten van onze opleidingen, cursussen en trainingen (gedeeltelijk) te dekken.

Om bezoekers van onze website nog beter te kunnen helpen met subsidies en vergoedingen voor mogelijke projecten, hebben wij in het hoofdmenu van de website nu een knop ‘subsidies en vergoedingen‘ geplaatst. Onder deze knop vind je meer informatie over subsidies.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Eric Hoff of met Peter Vijgenboom.

Leren met beelden

Nieuwe generaties groeien er mee op; leren aan de hand van video’s. We leven tegenwoordig in een ware beeldmaatschappij waarin de behoefte aan leren met behulp van video’s sterk toeneemt.

Onderzoek wijst uit dat het leren via video’s beter aansluit op de werking van het geheugen.. “Multimediale leerbronnen hebben een aantal specifieke eigenschappen die die overbelasting van het werkgeheugen voorkomen. Zo kun je zelf bepalen in welk tempo je leert, wat ruimte geeft om nieuwe informatie rustig te verwerken.”

Om deze reden integreert Gilde-BT het leren met video’s in de e-learning modules.

De populairste trainingen in 2019

Via het dashboard van Springest ‘Learning Trends’ is het makkelijk bij te houden welke trainingen en cursussen het populairst zijn.

Binnen het thema productie, techniek en bouw blijkt dat elektro- en installatietechniek populaire trainingen zijn in 2019.

Zelf merken wij ook dat trainingen in de elektro- en installatietechniek populair zijn. Door de stijgende populariteit van deze trainingen, cursussen en opleidingen bieden wij een breed assortiment in technische trainingen.

 

Altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, blogs en trainingen? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!