Wist u dat?!

Wist u dat?! #4

Om de twee maanden zal er een blog gepubliceerd worden met drie relevante ontwikkelingen. Deze editie is er plaats gemaakt voor het coronavirus,
de upgrade van trainingsmaterialen en de nieuwe huisstijl van zusteronderneming OVD Opleidingen.

Coronavirus zorgt voor empatische personeelsaanpak

Uit onderzoek blijkt dat organisaties juist nu voor een empatische personeelsaanpak gaan. Er zijn vier hoofdtrends geïdentificeerd:

  1. Zorg voor energieke medewerkers (Medewerkers op de eerste plaats).
  2. Omscholing stimuleert succes.
  3. Nieuwe vaardigheden leren is belangrijk in deze periode.
  4. Machine-learning sijpelt door.

Coronacrisis zorgt voor empathische personeelsaanpak, 26 maart 2020

Upgrade trainingsmateriaal

GBT Opleidingen zal de komende maanden al haar technische trainingsmaterialen upgraden.

Het doel is onze materialen nog interessanter, leuker en effectiever aan te bieden, zodat medewerkers van onze klanten de nieuwste materialen kunnen gebruiken bij het volgen van cursussen en werkplekopleidingen via onze EMT-aanpak.

Nieuwe huisstijl OVD Opleidingen

OVD Opleidingen heeft op 1 mei 2020 haar nieuwe huisstijl gepresenteerd aan het grote publiek. OVD Opleidingen is een zusteronderneming van GBT Opleidingen.

OVD Opleidingen verzorgt opleidingen in de retail. Onder deze doelgroep vallen zowel food als non-food bedrijven. Denk hierbij aan supermarkten, kledingwinkels, warenhuizen, groothandels, bouwmarkten en tuincentra.

De presentatie van de nieuwe huisstijl ging gepaard met een geheel nieuwe website met nieuwe producten (10 trainingen voor retailbedrijven).

In eigen woorden staat OVD Opleidingen voor fris, verjongend en pragmatisch. De nieuwe huisstijl past beter bij wie ze zijn en de mensen voor wie zij zich dagelijks inzetten; retailbedrijven in de food en non-food in Nederland.

 

 

Altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, blogs en trainingen? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!